/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ministerul de Interne, cu privire la imaginile cu persoanele care l-au urmărit pe Victor Munteanu și familia sa

missing
03 iunie 2020, ora 18:52

Niciun demers din partea avocatului Victor Munteanu, cu privire la imaginile video în care acesta este filat nu au fost expediat Ministerului de Interne. Asta o spune purtătoarea de cuvânt a MAI, Alina Zbancă care îi sugerează avocatului fostului premier Vlad Filat să „se adreseze aparatului central”.

„Noi am verificat astăzi și nu avem nicio solicitare, niciun demers din partea domnului Munteanu. Respectiv rugăm să ne spună poate a expediat acest document către o instituție din subordinea Ministerului și îi recomandăm să se adreseze în aparatul central. Noi vom examina și ne vom expune neapărat asupra informațiilor pe care dumnealui le-a publicat”, a precizat pentru tv8.md Zbancă.

Victor Munteanu, avocatul care apără interesele fostului premier Vlad Filat, a declarat că a fost urmărit, atât el, cât și familia sa, timp de peste un an. Juristul a publicat un material video cu scene surprinse de camerele de supraveghere din curtea blocului unde locuiește și din diferite locuri publice, în care se vede prezența constantă a unor persoane în preajma sa.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram