/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Edilul capitalei îndeamnă oamenii să nu meargă la cimitir în acest weekend: „Cu riscul de a fi criticat fac un apel”

missing
04 iunie 2020, ora 13:31

Edilul capitalei, Ion Ceban, îndemană oamenii să sărbătorească Paștele Brajinilor acasă, pentru a evita aglomerările și pentru a reduce riscul de îmbolnăvire cu noul coronavirus. 

Primarul sugerează moldovenilor să-i comemoreze pe cei dragi acasă, în sânul familiei și face apel la responsabilitate.

Regulile sunt stricte pentru toată lumea. Cu riscul de a fi criticat fac un apel: Haideți să nu riscăm și să nu mergem la morminte. Eu cred că puteți să faceți acest lucru. Pericolul încă mai existi și riscăm să nu avem suficiente locuri în spitale chiar dacă sunt dotate de către municipalitate cu tot ce este necesar”, a spun Ceban.

Transportul public din Chișinău nu va circula nici în acest weekend. De asemenea, cei veniți la morminte sunt obligați să respecte o regulă importantă – nu vor avea voie să mănânce și nici să bea alcool pe teritoriul cimitirelor.

Vezi și:

Cum vor activa cimitirele din Capitală în următoarele cinci zile

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram