/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

ULTIMA ORĂ! Doi angajați ai Secretariatului Parlamentului, confirmați pozitiv cu COVID-19

missing
10 iunie 2020, ora 10:58

Doi angajați ai Secretariatului Parlamentului au fost confirmați pozitiv cu noul tip de coronavirus. Instituția a fost anunțată chiar de către aceștia despre confirmarea infectării lor, se anunță într-un comunicat al Parlamentului

Persoanele nu manifestă simptome caracteristice bolii, sunt monitorizați și urmează, la domiciliu, indicațiile medicului de familie.

Angajații Parlamentului care au fost în contact direct cu persoanele confirmate sunt și ei testați și se află în regim de autoizolare la domiciliu.

În context, Secretariatul Parlamentului menționează că instituția întreprinde toate măsurile de protecție și siguranță la locul de muncă în conformitate cu normele sanitare stabilite.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram