/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Clubul de Fotbal „Zimbru” își reia activitatea în frunte cu o fostă consilieră a lui Andrian Candu

missing
11 iunie 2020, ora 09:49

Clubul de Fotbal „Zimbru” anunță că își reia activitatea în frunte cu un nou director. Potrivit unui comunicat al clubului, cea mai veche și titrată echipă din Republica Moldova a intrat într-un proces amplu de modernizare și restructurare, menit să îmbunătățească sustenabilitatea, profesionalismul și rezultatul final al clubului.

Potrivit comunicatului, noul director general al clubului este Iulia PETUHOV, care este prezentată ca absolventă a Academiei de Studii Economice din Moldova, cu masterat în științe economice.

„Iulia PETUHOV deține o vastă experiență managerială în gestionarea proiectelor investiționale și sectorul public– Agenția de Investiții din Moldova, Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), Cabinetul Președintelui Parlamentului, Instituția Publică ”Agenția Servicii Publice””, se spune în comunicat.

Potrivit Mold-Street, Iulia Petuhov a demisionat din funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții din data de 13 mai 2020. Demisie care a venit la doar două luni de la numirea ei în funcția de director general adjunct al Agenției de Investiții, pentru care a trecut un concurs organizat de Cancelaria de Stat.

Până la Agenția de Investiții, Iulia Petuhov a fost timp de un an și jumătate vice-director ale Agenției pentru Servicii Publice, unde a ajuns după ce a fost consilieră pe probleme economice a lui Andrian Candu, în perioada când acesta era președinte al Parlamentului Republicii Moldova.

Administrația clubului anunță și alte schimbări esențiale a structurii organizatorice. Astfel, funcția de Director tehnic al Clubului de Fotbal ”ZIMBRU” este deținută de Zsolt HADNAGY. Iar Echipa de Seniori ai Clubului de Fotbal ”ZIMBRU” va fi condusă de Vlad GOIAN și Semion BULGARU, ambii începându-și cariera sportivă la Clubul de Fotbal ”ZIMBRU”

În luna martie a acestui an, FC „Zimbru” a anunțat că se retrage din divizia naţională și toate ligile inferioare până la sfârșitul sezonului din cauza lipsei de finanțare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram