/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Ploaia a făcut ravagii în mai multe localități din țară. Gospodării și beciuri - inundate, iar acoperișul unei școli - distrus

missing
13 iunie 2020, ora 13:09

Ploaia de aseară a făcut prăpăd în mai multe localități din țară. Mai multe gospodării, școli, terenuri agricole și beciuri au fost inundate. Rafalele de vânt au smuls acoperișul unei școli din Ungheni și a unei fabrici de vinuri din Sărătenii Vechi.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, vântul puternic a smuls și a deteriorat circa 200 metri pătrați țiglă metalică din acoperișul unei școlii din raionul Ungheni. În Cetireni, raionul Ungheni ploaia a distrus  6 hectare de livezi și semănături.  La Telenești precipitațiile au compromis mai multe terenuri agricole.

Potrivit IGSU, vîntul puternic a afectat acoperișul unei fabrici de vinuri din localitatea Sărătenii Vechi, iar în localitatea Chiștelnița raionul Telenești a fost necesară intervenția pompierilor.

Salvatorii au fost alertați pentru a pompa apa din gospodăriile oamenilor. În această dimineață, 13 iunie pompierii au reușit pomparea apei din 6 gospodării afectate și mai urmează să intervină în  alte 11 gospodării din aceiași localitate. În urma intemperiilor, nici o persoană nu a avut de suferit.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Moldova Liberă (@moldovalibera) pe

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram