/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Focar de infecție la RED-Nord. 27 de angajați - diagnosticați cu coronavirus

missing
18 iunie 2020, ora 13:59

27 de angajați ai întreprinderii „RED-Nord” sunt diagnosticați cu coronavirus. Aceștia sunt spitalizați, însă niciun lucrător nu se află în stare gravă, angajații dezvoltând o formă ușoară a bolii, a comunicat asistenta manager la „RED-Nord”, Olga Ambarțumean. 

„Ultimele patru cazuri au fost confirmate pe data de 16 iunie. Este vorba despre angajații care lucrează în sediul central din Bălți”, a spus pentru tv8.md Olga Ambarțumean. Chiar și așa, întreprinderea activează în continuare.

Potrivit reprezentanților companiei, din data de 25 mai au fost efectuate 54 de teste, în urma cărora 27 de angajați au fost confirmați pozitiv, dintre care:

– în Oficiul Sângerei – opt persoane;
– în Oficiul Râșcani – o persoană;
– în Oficiul Rezina – două persoane;
– în Oficiul Glodeni – două persoane;
– în Oficiul Bălți – două persoane;
– în Sediul Central Bălți – 12 persoane.

Reprezentanții întreprinderii spun că s-au întreprins toate măsurile de protecție pentru a preveni răspândirea infecției.

„Se asigură dotarea personalului cu măști respiratorii, dezinfectant, se respectă distanța socială, are loc măsurarea zilnică a temperaturii angajaților, au fost trimise în carantină persoanele ce au avut contact direct cu cei infectați, prin monitorizarea stării de sănătate a acestora”, au spus reprezentanții „RED-Nord”.

În urma depistării rezultatului pozitiv, imediat se efectuează lista persoanelor angajate cu care a contactat persoana contaminată, astfel, în prezent, șase angajați sunt trimiși în regim de carantină.

În întreprinderea „RED-Nord” activează peste 1 600 de lucrători care-și desfășoară activitatea în 15 filiale și sediul central.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram