/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Pro Moldova nu exclude că Gațcan ar putea fi adus astăzi forțat în Parlament

missing
06 iulie 2020, ora 11:33

După ce deputatul demisionar Ștefan Gațcan a apărut astăzi într-o nouă secvență video în care a declarat „sper în curând să ne revedem în țară”, deputatul partidului „Pro Moldova” Sergiu Sîrbu nu exclude că acesta ar putea fi adus forțat de către socialiști la ședința de astăzi, 6 iulie, a Parlamentului, pentru a fi asigurat cvorum. 

„Noi nu excludem că el va fi adus practic cu forța în plenul Parlamentului pentru a fi asigurat cvorum acestui regim și pentru a putea fi votate legile de care au nevoie socialiștii. Noi avem informații din surse interne de la socialiști că ei examinează această posibilitate. Probabil va fi adus din România, unde este monitorizat 24/24”, a declarat Sergiu Sîrbu pentru tv8.

Solicitat pentru o reacție, deputatul socialist Adrian Lebedinschi a spus următoarele: „Nu comentez declarațiile politice, domnul Ștefan Gațcan dacă dorește va fi prezent, iar dacă nu, atunci nu”.

Cât privește faptul că Gațcan a anunțat că-și retrage plângerea depusă la Procuratură, Sîrbu a declarat următoarele: „Am prevăzut că domnul Gațcan va fi impus să-și retragă cererea. Evident că el nu este liber în declarații și acum face absolut tot ce i se dictează ca în regretabilele filme realizate de către grupări teroriste”.

Deputatul Ștefan Gațcan a apărut astăzi, 6 iulie, într-un nou video în care a declarat că își retrage plângerea pe care a depus-o la Procuratură, pe 30 iunie, în legătură cu pretinsele presiuni pe care socialiștii le-ar fi făcut asupra sa, după ce și-a anunțat plecarea din fracțiune.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram