/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Platforma DA, apel repetat către PAS: „Mizăm că PAS își va revizui propria decizie”

missing
14 iulie 2020, ora 11:40

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, susține că deputații Partidului Platforma Demnitate și Adevăr au semnat, marți, 14 iulie, textul moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu și așteaptă ca deputații Partidului Acțiunea și Solidaritate să ia o decizie în legătura cu semnarea moțiunii mai devreme decât data stabilită de ei.

Alexandru Slusari, vicepreședintele Parlamentului: „Până acum avem nevoie de 26 de semnături și nu acceptăm alte semnături. Doar cu PAS semnăm această moțiune de cenzură. Ne pare rău că nu am pornit asta două luni în urmă, a fost pierdut timpul. Dacă noi vom depune moțiunea de cenzură joi, atunci ea urmează a fi dezbătută săptămâna viitoare la ședința Parlamentului. Nu putem risca și mizăm că PAS vine cu revizuirea propriei decizii. Îndemnăm pe colegii din PAS să semneze această moțiune”.

Anterior, reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate au declarat că decizia privind semnarea moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu va fi luată sâmbătă, 25 iulie, la Consiliul Național Politic al formațiunii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram