Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, susține că deputații Partidului Platforma Demnitate și Adevăr au semnat, marți, 14 iulie, textul moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu și așteaptă ca deputații Partidului Acțiunea și Solidaritate să ia o decizie în legătura cu semnarea moțiunii mai devreme decât data stabilită de ei.

Alexandru Slusari, vicepreședintele Parlamentului: „Până acum avem nevoie de 26 de semnături și nu acceptăm alte semnături. Doar cu PAS semnăm această moțiune de cenzură. Ne pare rău că nu am pornit asta două luni în urmă, a fost pierdut timpul. Dacă noi vom depune moțiunea de cenzură joi, atunci ea urmează a fi dezbătută săptămâna viitoare la ședința Parlamentului. Nu putem risca și mizăm că PAS vine cu revizuirea propriei decizii. Îndemnăm pe colegii din PAS să semneze această moțiune”.

Anterior, reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate au declarat că decizia privind semnarea moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu va fi luată sâmbătă, 25 iulie, la Consiliul Național Politic al formațiunii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!