/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Pro Moldova: „Ieșirea lui Filip este cinică. Nu acceptă să discute cu deputații alături de care a obținut mandat în Parlament”

missing
10 august 2020, ora 15:30

După ce democratul Pavel Filip a anunțat că PD nu va accepta să discute cu fracțiunile parlamentare conduse de Andrian Candu și Ilan Șor, reprezentanții Pro Moldova au venit cu un răspuns. Aceștia susțin că „ieșirea publică a lui Pavel Filip este una cinică, acesta încearcă să pună într-o oală clasa politică și nu acceptă să discute cu deputații alături de care a obținut mandat în Parlament”.

„În speranța de a se “spăla” pe mâini de mizeria pe care o fac în țară, liderul democraților, Pavel Filip, încearcă să pună într-o oala clasa politică. Mai mult, acesta nu acceptă să vorbească cu jumatate dintre deputații alături de care a obținut mandat în Parlament, crezând că cineva va risca să lucreze cu el și conjuncturiștii lui, care au închinat PDM socialiștilor, trădând alegătorii democrați. Conjuncturiștii simt furia poporului și mizează pe o nouă “curățare”, de data aceasta pe spatele PAS și Platforma DA.

Ieșirea publică a lui Pavel Filip este cinică, încearcă să se desolidarizeze și să-și decline responsabilitatea pentru actul guvernării. Se pare că Filip a uitat că e la guvernare și că PDM deține 5 portofolii în guvernul lui Dodon, dintre care Ministerul Economiei, ce în jumătate de an nu a livrat nici o soluție pentru mediul de afaceri pentru depășirea acestei perioade complicate, amplificată de iresponsabilitate și interesele lor obscure, iar pe domeniul reintegrării, s-au făcut cedări în favoarea separatiștilor, pentru a-i asigura lui Dodon voturi la alegerile prezidențiale.

Ieșirea lui Filip arată disperare și neconcordanță în acțiuni. La o oră diferență de anunțul liderului informal al coaliției de guvernare, Igor Dodon, care a zis că va organiza Consiliul de Securitate, Filip cheamă la consultări pe aceleași subiecte pe platforma parlamentară”, se arată în comunicatul emis de către reprezentanții partidului Pro Moldova.

 

PDM cheamă la discuții membrii PSRM, PAS și Platforma DA. Subiectele propuse

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram