/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

PDM cheamă la discuții membrii PSRM, PAS și Platforma DA. Subiectele propuse

10 august 2020, ora 11:35

Deputatul Partidului Democrat, Pavel Filip cheamă la dialog reprezentanții Partidul Socialiștor, Partidul Acțiune și Solidaritate și Platforma Demnitate și Adevăr. Potrivit democratului, întrevederea pe platofrmă parlamentară va fi axată pe trei subiecte: criza din Agricultură, asigurarea alegerilor prezidențiale libere, dar și situația privind pandemia COVID-19. 

Totodată, Filip a menționat că Partidul Democrat nu va discuta cu partidele conduse de Andrian Candu și Ilan Șor.

Pavel Filip, deputat PDM:PD propune o întâlnire între PSRM, PAS, PD, Platforma DA. Un subiect spre discuție ar fi situația din Agricultură. Al doilea subiect va fi  asigurarea desfășurării alegerilor libere și corecte și al treilea – pandemia COVID-19. Am certitudinea că vom putea găsi o ieșire din situație. Este important să ascultăm propunerile fiecărui partid și să ne asigurăm că alegerile vor fi corecte. În niciun caz PD nu va participa la dialog cu Andrian Candu și Ilan Șor. Politica nu trebuie să fie despre certuri, ci despre cei care te-au adus în Parlament”.

Anterior, reprezentanții Partidului Acțiune și Solidaritate au cerut convocarea Parlamentului și alocarea din buget a unui miliard de lei în susținerea agricultorilor.

Iar, vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari a anunțat că deputații fracțiunii parlamentare al Platformei Demnitate și Adevăr vor iniția colectarea a 34 de semnături pentru convocarea ședinței extraordinare a Parlamentui, în cadrul căreia se va discuta situația în Agricultură.

 

/VIDEO/ Agricultorii spun că nu pot strânge nici măcar un kilogram de grăunțe la hectar și cer ajutorul statului

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram