Președintele Igor Dodon susține că întâlnirea pe care a avut-o acum două zile cu mai mulți artiști, la Pensiunea Butuceni, nu a fost una planificată. Șeful statului spune că a fost rugat să se alăture oamenilor de cultură și el nu a refuzat propunerea.

Nu s-a încălcat absolut nimic pentru că a fost o întrevedere în aer liber unde au fost 20 sau 25 de persoane, care a avut loc nu la inițiativa mea. A fost lansată o inițiativă din partea unei companii de publicitate, care în contextul campaniei pe care am lansat-o încă în 2011 „Iubesc Moldova”, a filmat câteva clipuri și promovează cultura moldovenească. Mi-au spus că sunt acolo și m-au întrebat dacă pot să trec. Eram pe alături, am trecut, am stat vreo 10-15 minute și am mers mai departe. Eu nu văd aici absolut nicio problemă”, a declarat Igor Dodon la o ediție specială de la Moldova 1.

Amintim că acum două zile președintele Igor Dodon a publicat mai multe fotografii și imagini video de la un eveniment la care au participat mai mulți artiști și persoane publice din Republica Moldova. Din imaginile postate s-a văzut că participanții la eveniment nu păstrau distanța socială și nici nu purtau măști.

Evenimentul a provocat discuții aprinse în rândul internauților, care i-au criticat pentru faptul că nu respectă măsurile de protecție pe timp de pandemie și s-au întâlnit cu șeful statului în ajunul campaniei electorale.

Ulterior, mai mulți artiști au declarat că nu cunoșteau despre faptul că la eveniment va participa și șeful statului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!