/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Flăcări în Smolensk și 1,5 miliarde de euro de la UE. Unul dintre cei mai bogați ruși, arestat

/VIDEO/ Ce spun artiștii despre evenimentul de ieri de la Butuceni: „Nimeni nu a știut că va veni președintele”

missing
25 august 2020, ora 14:55

Mai mulți dintre artiștii care au participat ieri la un eveniment organizat în cadrul campaniei „Iubesc Moldova”, lansată de președintele Igor Dodon, susțin că nici nu au știut că la acesta va participa și șeful statului. În ceea ce ține de măsurile de protecție, aceștia spun că este prima dată după foarte mult timp când s-au adunat la un loc.

Solicitată de Tv8, interpreta Aura a declarat că s-a făcut prea mult tam-tam în societate în jurul unui eveniment al artiștilor. Cântăreața spune că nu a știut că la eveniment va participa șeful statului, dar că el nici nu a stat mult, circa 20 de minute.

Noi am fost invitați de către revista Aquarelle, cea care ne-a invitat în proiectul „Iubesc Moldova” pentru piesa pe care am filmat-o. Ei ne-au invitat pe noi, pe toți participanții la proiect. Au făcut patru piese, nu una – cu cei cu muzica populară, cu cei de muzică ușoară, cu muzica academică. Și după ce s-a terminat proiectul acesta, ne-au invitat acolo, la Butuceni, la un fel de întâlnire. Nimeni nu a știut nimic, peste un timp a apărut și domnul președinte. El a stat vreo 20 de minute după care a plecat”, a declarat cântăreața.

Compozitorul și interpretul Eugen Doibani s-a limitat la un comentariu scurt. „Solicitați vă rog un comentariu de la cei care au organizat evenimentul. Apăreți în poză? Eu nu am comentarii.

Interpreta Geta Bulacu, la fel, a refuzat să dea prea multe detalii. „Întotdeauna există oameni care comentează și oameni care își caută de treabă. I-ați spus șefului statului despre probeleme artiștilor, că nu aveți de muncă? Asta e tot ce am vrut să vă spun. Punct”.

Aceeași poziție a avut-o și cântăreața Doina Sulac. Nouă nici nu ni s-a spus ce va fi, cine va fi.

Am încercat să solicităm un comentariu și de la arți artiști, cum ar fi Olia Tira, dar nu ne-a răspuns la telefon.

Șeful statului a publicat ieri mai multe fotografii și un video de la un eveniment la care au participat mai mulți artiști. Nici președintele, nici artiștii nu au păstrat distanța socială și nici măști de protecție.

/FOTO. VIDEO/ Au uitat de măsurile de protecție. Președintele Dodon și zeci de artiști au fost surprinși fără măști la un eveniment

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram