/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Candidata Partidului Șor la alegerile prezidențiale, Violeta Ivanov a înregistrat grupul de inițiativă la CEC

missing
07 septembrie 2020, ora 11:05

Candidata Partidului Politic Șor (PP ȘOR), Violeta Ivanov, a depus, luni 7 septembrie, actele la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru a înregistra grupul de inițiativă la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Violeta Ivanov, candidată Partidul Șor:Am depus actele necesare ca să mergem cât mai repede în teritoriu să colectăm semnăturile. Mulțumesc echipei, am primit sute de mesaje de susținere și încurăjare. Am notat prioritățile în această campanie de colectare a semnăturilor. Este importantă sănătatea oamenilor și nu numărul semnăturilor. Sperăm că în curând vom fi înregistrați. Mizez foarte mult ca să avem o campanie sinceră și curată”.

Duminică, 6 septembrie, Partidul Politic Șor a anunțat că Violeta Ivanov este candidata formațiunii pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Joi, 3 septembrie, Comisia Electorală Centrală (CEC) a aprobat înregistrarea a șapte grupuri de inițiativă pentru susținerea candidatului la prezidențiale care au depus actele la Comisia Electorală Centrală.

Cei șapte candidați ai căror grupuri de inițiativă au fost înregistrate sunt:

Tudor Deliu – Partidul Liberal Democrat din Moldova;

Renato Usatîi – Partidul Politic „Partidul Nostru”:

Andrei Năstase – Partidul Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”;

Maia Sandu – Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”;

Andrian Candu – Partidul Politic „PRO MOLDOVA”;

Octavian Țîcu – Partidul Politic „Partidul Unității Naționale”;

Dorin Chirtoacă – Blocul electoral UNIREA.

Grupurile de inițiativă vor colecta semnături până la data de 1 octombrie 2020. Data desfășurării alegerilor prezidențiale a fost stabilită pentru 1 noiembrie 2020.

Andrei Năstase a prezentat CEC-ului semnăturile necesare pentru înregistrarea sa la funcția de președinte

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram