/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/DOC/ Un deputat a înregistrat un amendament prin care solicită ca indemnizația de 16 mii lei să nu fie anulată

missing
08 septembrie 2020, ora 18:56

Deputatul Platformei DA Liviu Vovc a înregistrat un amendament la proiectul Guvernului care prevede excluderea articolului cu privire la anularea indemnizațiilor unice de 16 mii lei pentru lucrătorii medicali infectați cu Covid-19. 

„În loc să facă totul pentru a susține lucrătorii medicali, Guvernul dorește să taie din măsurile de susținere plata unei indemnizații unice de 16.000 lei în cazul infectării cu COVID-19. Am bătut alarma încă săptămâna trecută, iar astăzi am înregistrat un amendament pentru a exclude acest articol. Sper că deputații se vor pătrunde de importanța susținerii cadrelor medicale, iar amendamentul meu va fi votat de plenul Parlamentului”, a spus deputatul.

Foto: Facebook/ Platforma DA

 

Hotărârea Guvernului care prevede anularea indemnizației unice de 16 mii lei pentru angajații din sistemul medical, care s-au infectat cu COVID-19 la locul de muncă, urmează a fi supusă votului joi, 10 septembrie, la ședința Parlamentului.

Solicitați de TV8, deputați din mai multe fracțiuni parlamentare ne-au comunicat că nu vor vota proiectul aprobat de către Cabinetul de Miniștri.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram