Deputatul Platformei DA Liviu Vovc a înregistrat un amendament la proiectul Guvernului care prevede excluderea articolului cu privire la anularea indemnizațiilor unice de 16 mii lei pentru lucrătorii medicali infectați cu Covid-19. 

„În loc să facă totul pentru a susține lucrătorii medicali, Guvernul dorește să taie din măsurile de susținere plata unei indemnizații unice de 16.000 lei în cazul infectării cu COVID-19. Am bătut alarma încă săptămâna trecută, iar astăzi am înregistrat un amendament pentru a exclude acest articol. Sper că deputații se vor pătrunde de importanța susținerii cadrelor medicale, iar amendamentul meu va fi votat de plenul Parlamentului”, a spus deputatul.

Foto: Facebook/ Platforma DA

 

Hotărârea Guvernului care prevede anularea indemnizației unice de 16 mii lei pentru angajații din sistemul medical, care s-au infectat cu COVID-19 la locul de muncă, urmează a fi supusă votului joi, 10 septembrie, la ședința Parlamentului.

Solicitați de TV8, deputați din mai multe fracțiuni parlamentare ne-au comunicat că nu vor vota proiectul aprobat de către Cabinetul de Miniștri.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!