Da, au luat-o razna cu PR-ul, dar ei deja au luat în cap pentru asta. Declarația îi aparține președintelui Igor Dodon și se referă la întâmplarea care a strârnit indignare ieri printre internauți, după ce mai multe fotografii de la inaugurarea veceului la școala din satul Hiliuți au fost publicate pe internet.

În același timp, șeful statului a menționat că în prezent școlile din țară se confruntă cu lispa blocurilor sanitare, iar asta e o problemă care necesită rezolvată.

„Aici sunt 2 aspecte care pot fi discutate. Primul, lipsa blocurilor sanitare în instituțiile de învățământ, mai ales în zona rurală. Consider că asta e o problemă mare. De aceea, pe acei care au luat decizia să hotărască această problemă eu chiar îi laud și vreau să salut inițiativa celor care rezolvă această problemă. În același timp, să faci show-uri din asta, e o prostie totală”, a comentat Dodon.

De asemenea, președintele a menționat că s-a dorit binele, însă nu știe cine a venit cu inițiativa: „Tăierea panglicii e prea. Da, au luat-o razna cu PR-ul ăsta, dar ei deja au luat-o în cap pentru asta. Încă odată, e o situație stupidă, dar problema este și trebuie rezolvată”, a conchis șeful statului.

Amintim că, ieri pe internat au fost publicate mai multe imagini de la o inaugurare oficială a veceului dintr-o școală. Evenimentul a vut loc în satul Hiliuți, cu participarea primarului, președintelui de raion, dar și a deputatului Vladimir Mizdrenco.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!