/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ultima oră! Procuratura s-a autosesizat cu privire la declarațiile lui Igor Popa. Îi cere avocatului să prezinte dovezi

25 septembrie 2020, ora 15:46

Fostul avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa va trebui să prezinte dovezi procurorilor cu privire la declarațiile pe care le-a făcut miercuri în cadrul unei emisiuni televizate, unde a adus mai multe acuzații în adresa liderului PLDM.

Purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale (PG) Maria Vieru a declarat pentru tv8.md că avocatul a fost contactat ieri, 24 septembrie, de oamenii legii și solicitat să se prezinte la Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS).

Contactat de redacție, Igor Popa nu a răspuns la telefon pentru a ne spune dacă a recepționat cererea procurorilor. Menționăm că vineri, 25 septembrie, Vlad Filat a spus că va depune luni o plângere la PG prin care va solicita audierea lui Igor Popa pentru a prezenta probe asupra afirmațiilor făcute.

Vlad Filat, neagă toate acuzațiile aduse de fostul său avocat Igor Popa și spune că toate aceste lucruri se întâmplă deoarece politicanul ar fi decis să revină în politică. Vlad Filat a spus că pentru prima dată s-a întâlnit cu Igor Popa în 2013, la ziua de naștere a lui Iurie Leancă, iar după aceea nu au mai discutat timp de câțiva ani.

Amintim că Igor Popa a spus că fostul premier, Vlad Filat, ar fi avut mai multe beneficii atunci când se afla în penitenciar. Mai mai mult, fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, ar fi organizat și o petrecere în închisoare pentru Vlad Filat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram