Un alt deputat al fracțiunii Pro Moldova a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre parlamentarul Oleg Sîrbu. Acesta are o formă ușoară de COVID-19 și trece tratamentul la domiciliu.

Informația a fost confirmată de către deputatul Pro Moldova Sergiu Sîrbu. Ultimul a spus că pe lângă Oleg Sîrbu și Ruxanda Glavan, au fost diagnosticați cu coronavirus deputații Corneliu Padnevici și Ghenadie Verdeș. Ultimii doi s-au tratat, a declarat Sergiu Sîrbu.

Menționăm că, deputata fracțiunii Pro Moldova Ruxanda Glavan a anunțat sâmbătă dimineață, 26 septembrie, pe pagina sa de Facebook, că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Amintim că printre deputații care s-au infectat cu noul coronavirus se numără: Eugeniu Nichiforciuc, Vladimir Mîzdrenco, Arina Spătaru, Igor Himici și Vladimir Vitiuc. Testați pozitiv cu COVID-19 au fost și unii angajați ai secretariatul Parlamentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!