/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Mașina deputatului Adrian Lebedinschi a fost avariată, în timp ce era amplasată pe platforma evacuatorului

missing
30 septembrie 2020, ora 21:18

O nenorocire nu vine niciodată singură. De acest lucru s-a convins și deputatul socialist, Adrian Lebedinschi. Acesta a apelat la serviciul de evacuare, pentru a-și duce Mercedesul defectat la reparație. Ajutoarele însă și-au făcut apariția în lipsa stăpânului. În timp ce ridicau vehiculul pe trapă, mașina a fost avariată din nou. Solicitat de TV8, deputatul a declarat că toate cheltuielile vor fi suportate de compania care a evacuat mașina, în cazul în care se va dovedi că a fost avariată în timpul transportării.

Incidentul a avut loc astăzi, pe una dintre străzile Capitalei. Automobilul deputatului s-a defectat în urma ploii torențiale de ieri și nu a mai pornit din loc. Așa că, politicianul a apelat la serviciul de evacuare, pentru a duce mașina la vulcanizare. Dar, neplăcerile nu s-au încheiat aici. Din neatenție, șoferul evacuatorului a amplasat incorect vehiculul, iar în rezultat suprafața mașinii a fost zgâriată, iar caroseria – avariată.

ADRIAN LEBEDINSCHI, DEPUTAT PSRM: Mașina a fost defectată, a nimerit apă. Astăzi, când a fost posibil de evacuat, mașina a fost luată de la parcare și o duceau la reparație. Compania care transportă o sa suporte cheltuielile, dacă a fost ceva defectat”.

Potrivit înregistrării, publicată pe paginile de socializare, vinovat de incident s-ar face conducătorul evacuatorului. Telefonat de TV8, administratorul companiei de evacuare a confirmat incidentul.

ION CREȚU, ADMINISTRATOR: „M-a sunat șoferul, după ce am văzut acest video. El mi-a spus că șoferul nu a văzut careva deteriorări și el ne contactează, ulterior, dacă sunt careva defecțiuni. Suntem obligați, conform contractului cu IGP, și toate bunurile transportate sunt asigurate”.

Imaginile au fost surprinse de un martor, care a crezut că mașina este evacuată, pentru a fi dusă la parcarea specială, acolo unde sunt aduse automobilele parcate neregulamentar pe străzile Capitalei. Cazul a fost comentat pe larg în mediul online. Mai mulți internauți au criticat calitatea serviciilor prestate de compania în cauză.

Potrivit regulamentului, responsabil de accidentarea autoturismului, în timpul transportării vehiculelor, este operatorul care încarcă maşina pe autospecială, dar şi compania care operează serviciile.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram