O nenorocire nu vine niciodată singură. De acest lucru s-a convins și deputatul socialist, Adrian Lebedinschi. Acesta a apelat la serviciul de evacuare, pentru a-și duce Mercedesul defectat la reparație. Ajutoarele însă și-au făcut apariția în lipsa stăpânului. În timp ce ridicau vehiculul pe trapă, mașina a fost avariată din nou. Solicitat de TV8, deputatul a declarat că toate cheltuielile vor fi suportate de compania care a evacuat mașina, în cazul în care se va dovedi că a fost avariată în timpul transportării.

Incidentul a avut loc astăzi, pe una dintre străzile Capitalei. Automobilul deputatului s-a defectat în urma ploii torențiale de ieri și nu a mai pornit din loc. Așa că, politicianul a apelat la serviciul de evacuare, pentru a duce mașina la vulcanizare. Dar, neplăcerile nu s-au încheiat aici. Din neatenție, șoferul evacuatorului a amplasat incorect vehiculul, iar în rezultat suprafața mașinii a fost zgâriată, iar caroseria – avariată.

ADRIAN LEBEDINSCHI, DEPUTAT PSRM: Mașina a fost defectată, a nimerit apă. Astăzi, când a fost posibil de evacuat, mașina a fost luată de la parcare și o duceau la reparație. Compania care transportă o sa suporte cheltuielile, dacă a fost ceva defectat”.

Potrivit înregistrării, publicată pe paginile de socializare, vinovat de incident s-ar face conducătorul evacuatorului. Telefonat de TV8, administratorul companiei de evacuare a confirmat incidentul.

ION CREȚU, ADMINISTRATOR: „M-a sunat șoferul, după ce am văzut acest video. El mi-a spus că șoferul nu a văzut careva deteriorări și el ne contactează, ulterior, dacă sunt careva defecțiuni. Suntem obligați, conform contractului cu IGP, și toate bunurile transportate sunt asigurate”.

Imaginile au fost surprinse de un martor, care a crezut că mașina este evacuată, pentru a fi dusă la parcarea specială, acolo unde sunt aduse automobilele parcate neregulamentar pe străzile Capitalei. Cazul a fost comentat pe larg în mediul online. Mai mulți internauți au criticat calitatea serviciilor prestate de compania în cauză.

Potrivit regulamentului, responsabil de accidentarea autoturismului, în timpul transportării vehiculelor, este operatorul care încarcă maşina pe autospecială, dar şi compania care operează serviciile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!