Președintele grupului de inițiativă a lui Igor Dodon și vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea este infectat cu Covid-19 și spitalizat. Informația a fost confrimată pentru TV8 de către purtătoarea de cuvânt al Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Irina Astahova.

Vlad Bătrîncea a fost confirmat cu Covid-19, când va ieși din spital va spune singur mai multe detalii. Nu știm deocamdată în ce stare se află”, a declarat Irina Astahova pentru TV8.

Acum 10 zile, Vlad Bătrîncea a participat la evenimentul de lansare în campanie electorală a candidatului independent Igor Dodon la alegerile prezidențaile.

Marți, 29 septembrie, președintele fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din R. Moldova, Corneliu Furculiță a anunțat că a fost testat pozitiv cu COVID-19.

La sfârșitul lunii mai, un consilier al vicepreședintelui Parlamentului Vlad Batrâncea a fost infectat cu Covid-19.

Anterior, președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a semnat o dispoziție prin care a fost stabilit un regim de autoizolare la domiciliu pentru deputați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!