/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ „Este unicul oponent cu care vreau să mă bat”. Maia Sandu susține repetat că va participa la dezbateri doar cu Igor Dodon

missing
19 octombrie 2020, ora 22:25

Lidera și candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, susține că va participa doar la dezbaterile la care va participa și candidatul independent, susținut de către Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon. Declarația a fost făcută de Maia Sandu, luni, 19 octombrie, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

Lidera PAS susține că unicul ei oponent în cursa pentru funcția de președinte al R. Moldova este Igor Dodon, astfel că nu va participa la dezbaterile electorale cu ceilalți concurenți înregistrați în campania electorală.

Maia Sandu, canditată PAS: „În această campanie singur oponent este Igor Dodon, sper să-i treacă frica și să vină la dezbateri. Noi luptăm pentru aceleași lucruri – singurul contracandidat este Igor Dodon. O să merg la dezbateri cu el și o să îl aștept la dezbateri. Poate îi trece frica și vine, dacă nu vine e un fricos. Eu zic să îl provocăm și să vină. Este unicul oponent cu care vreau să mă bat.”

Acum 10 zile, Maia Sandu i-a lansat o invitație lui Igor Dodon, îndemnându-l să participe la o dezbatere publică.

Anterior, Igor Dodon, candidatul independent care este susținut de PSRM la alegerile prezidențiale, a declarat că nu va participa la dezbatareri electorale televizate și nu va avea panouri publicitare.

Alegerile prezidențiale vor fi organizate pe 1 noiembrie, 2020. În total, în cursa pentru prezidențiale au fost înscriși 8 candidați.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram