Scandal și îmbrânceli la Fălești! Se întâmplă după ce la întâlnirea lui Igor Dodon cu alegătorii și-a făcut aparția și Renato Usatîi. Candidatul Partidului Nostru a spus că a venit să-i pună câteva întrebări contracandidatului său, întrucât acesta refuză să participe la dezbaterile televizate. După câteva minute, candidatul independent, susținut de socialiști a părăsit sala. Acesta a calificat acțiunea lui Renato Usatîi drept o provocare.

Dragi prieteni, fie întrunirea are loc, fie, cu acești provocatori, nimic nu va avea loc. S-l scoatem pe Renat afară! Afară! Jos Dodon!”

Incidentul a avut loc în această dimineață. Spiritele s-au încins chiar la începutul evenimentului de întâlnire a lui Igor Dodon cu alegătorii, la care și-a făcut apariția și Renato Usatîi. Candidatul Partidului Nostru la prezidențiale s-a apropiat de scena pe care se afla Igor Dodon, încercând să-i pună câteva întrebări. Unii cetățeni aflați în sală i-au cerut acestuia să iasă afară. Și candidatul independent susținut de socialiști i-a făcut semn spre ușă.

După ce paza lui Igor Dodon nu a reușit să-l scoată afară pe Renato Usatîi, acesta a ieșit din sală și a urcat repede în mașină.

Renato Usatîi susține că a venit să-i adreseze lui Igor Dodon câteva întrebări, întrucât acesta refuză să vină la dezbaterile televizate.

„Am venit, sincer, să-i pun câteva întrebări de genul – Igor Dodon a promis, dar nu a făcut. Iată întrebările pe care voiam să i le pun”.

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu i-a lansat câteva invitații lui Igor Dodon, îndemnându-l să participe la o dezbatere publică.

Igor Dodon, candidatul independent care este susținut de PSRM la alegerile prezidențiale, a declarat că nu va participa la dezbatareri electorale televizate și nu va avea panouri publicitare.

Alegerile prezidențiale vor fi organizate pe 1 noiembrie, 2020. În total, în cursa pentru prezidențiale au fost înscriși 8 candidați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!