Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a venit cu o reacție la acuzațiile făcute de către candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidențiale Renato Usatîi la adresa instituției pe 29 octombrie în cadrul unui briefing de presă. 

Renato Usatîi a spus că MAI ar fi fost implicată în falsificarea alegerilor prezidențiale, drept replică, purtătoarea de cuvânt a instituției, Alina Zbancă a declarat pentru tv8.md că:

„MAI a activat și va activa în continuare, inclusiv în ziua alegerilor și până la alegeri, în strictă conformitate cu legea și nicidecum așa cum declară domnul Usatîi. Sunt tentative de a implica imaginea MAI în jocuri politice, ceea ce nu recomandăm niciunui candidat”.

Cât ține de declarațiile făcute de politician, precum că a fost filat de către angajații MAI, Alina Zbancă a spus că instituția îi solicită să prezinte careva probe în scris, iar oamenii legii neapărat le vor verifica.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!