/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

„Sunt tentative de a implica imaginea instituției în jocuri politice”. Reacția MAI la acuzațiile lui Usatîi

29 octombrie 2020, ora 16:06

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a venit cu o reacție la acuzațiile făcute de către candidatul Partidului Nostru la alegerile prezidențiale Renato Usatîi la adresa instituției pe 29 octombrie în cadrul unui briefing de presă. 

Renato Usatîi a spus că MAI ar fi fost implicată în falsificarea alegerilor prezidențiale, drept replică, purtătoarea de cuvânt a instituției, Alina Zbancă a declarat pentru tv8.md că:

„MAI a activat și va activa în continuare, inclusiv în ziua alegerilor și până la alegeri, în strictă conformitate cu legea și nicidecum așa cum declară domnul Usatîi. Sunt tentative de a implica imaginea MAI în jocuri politice, ceea ce nu recomandăm niciunui candidat”.

Cât ține de declarațiile făcute de politician, precum că a fost filat de către angajații MAI, Alina Zbancă a spus că instituția îi solicită să prezinte careva probe în scris, iar oamenii legii neapărat le vor verifica.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram