/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Igor Dodon a participat de unul singur la dezbaterea electorală de la Moldova 1. De ce nu a venit și unde se afla Maia Sandu

missing
12 noiembrie 2020, ora 21:43

Candidatul independent la alegerile prezidențiale, Igor Dodon, a participat de unul singur la dezbaterile electorale organizate de postul public de televiziune Moldova 1. Asta pentru că Maia Sandu, candidata PAS, a nu a venit la dezbateri.

În timp ce Igor Dodon se afla în studioul Moldova 1, Maia Sandu a acceptat invitația ÎN PROfunzime cu Lorena Bogza de la Pro TV Chișinău.

Precizăm că, pe 9 noiembrie Maia Sandu a declarat într-un briefing de presă că nu va participa în dezbateri cu contracandidatul său Igor Dodon.

„Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta, să se bălăcească de unul singur în glodul în care a coborât. Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii. Am cerut insistat o dezbatere publică în fața oamenilor pe subiecte de interes național, dezbateri de care Dodon a fugit în turul întâi. El trebuie să dezmintă fiecare minciună pe care a spus-o și să-și ceară scuze de la toți cetățenii. Până atunci, nu merită să mai pierdem timpul cu el. După alegeri voi cere insistent ca Igor Dodon să fie anchetat pentru toate abuzurile pe care le-a comis”, a mai declarat Maia Sandu în cadrul briefing-ului de presă.

În același timp, stuff-ul candidatului independent Igor Dodon a rămas nedumerit că lidera PAS nu a mai vrut să participe la dezbateri.

„Suntem stupefiați că Maia Sandu nu mai vrea să participe la dezbateri”, a declarat deputatul Vlad Bătrâncea în cadrul unei conferințe de presă.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram