Candidatul independent la alegerile prezidențiale, Igor Dodon, a participat de unul singur la dezbaterile electorale organizate de postul public de televiziune Moldova 1. Asta pentru că Maia Sandu, candidata PAS, a nu a venit la dezbateri.

În timp ce Igor Dodon se afla în studioul Moldova 1, Maia Sandu a acceptat invitația ÎN PROfunzime cu Lorena Bogza de la Pro TV Chișinău.

Precizăm că, pe 9 noiembrie Maia Sandu a declarat într-un briefing de presă că nu va participa în dezbateri cu contracandidatul său Igor Dodon.

„Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta, să se bălăcească de unul singur în glodul în care a coborât. Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii. Am cerut insistat o dezbatere publică în fața oamenilor pe subiecte de interes național, dezbateri de care Dodon a fugit în turul întâi. El trebuie să dezmintă fiecare minciună pe care a spus-o și să-și ceară scuze de la toți cetățenii. Până atunci, nu merită să mai pierdem timpul cu el. După alegeri voi cere insistent ca Igor Dodon să fie anchetat pentru toate abuzurile pe care le-a comis”, a mai declarat Maia Sandu în cadrul briefing-ului de presă.

În același timp, stuff-ul candidatului independent Igor Dodon a rămas nedumerit că lidera PAS nu a mai vrut să participe la dezbateri.

„Suntem stupefiați că Maia Sandu nu mai vrea să participe la dezbateri”, a declarat deputatul Vlad Bătrâncea în cadrul unei conferințe de presă.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!