Un echipaj al Batalionului de Reacționare Operativă al Direcției Poliției din Chișinău a fost implicat într-un accident în această noapte. Totul s-a întâmplat în jurul orei 00:45, în timp ce urmărea o motocicletă. 

„Un echipaj al Batalionului de Reacționare Operativă al DP municipiului Chișinău, fiind antrenat în serviciu și patrulând sectorul deservit, pe strada Butucului din sectorul Botanica, au observat o motocicletă care se deplasa cu lumina deconectată. La somațiile legale a angajaților poliției, șoferul care avea și un pasager, nu a reacționat și nu s-a supus cerințelor polițiștilor de a stopa, astfel, accelerând au creat situație de accident”, spun polițiștii.

În aceste condiții, șoferul în vârstă de 27 de ani, ce se afla la volanul automobilului de marca Dacia, a derapat, după care s-a tamponat într-un pilon de telecomunicații. La fața locului a intervenit un echipaj al Secției documentare accidente rutiere.

În urma impactului, din fericire, nimeni nu a avut de suferit, iar automobilul poliției fiind deteriorat.

Potrivit informațiilor, tinerii care se deplasau cu motocicleta au fost reținuți de angajații poliției și urmează să fie trași la răspundere.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!