/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Un echipaj de poliție, implicat într-un accident în timp ce urmărea o motocicletă

missing
12 noiembrie 2020, ora 11:08

Un echipaj al Batalionului de Reacționare Operativă al Direcției Poliției din Chișinău a fost implicat într-un accident în această noapte. Totul s-a întâmplat în jurul orei 00:45, în timp ce urmărea o motocicletă. 

„Un echipaj al Batalionului de Reacționare Operativă al DP municipiului Chișinău, fiind antrenat în serviciu și patrulând sectorul deservit, pe strada Butucului din sectorul Botanica, au observat o motocicletă care se deplasa cu lumina deconectată. La somațiile legale a angajaților poliției, șoferul care avea și un pasager, nu a reacționat și nu s-a supus cerințelor polițiștilor de a stopa, astfel, accelerând au creat situație de accident”, spun polițiștii.

În aceste condiții, șoferul în vârstă de 27 de ani, ce se afla la volanul automobilului de marca Dacia, a derapat, după care s-a tamponat într-un pilon de telecomunicații. La fața locului a intervenit un echipaj al Secției documentare accidente rutiere.

În urma impactului, din fericire, nimeni nu a avut de suferit, iar automobilul poliției fiind deteriorat.

Potrivit informațiilor, tinerii care se deplasau cu motocicleta au fost reținuți de angajații poliției și urmează să fie trași la răspundere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram