Organizatorii concertului dat la Moscova pentru diaspora din Rusia au postat un filmuleț pe rețelele de socializare și i-au îndemnat pe alegători ca, în turul doi de scrutin, să-l voteze pe Igor Dodon. Asta deși, anterior, președintele asociație a spus că evenimentul nu are vreo legătură cu alegerile prezidențiale din Republica Moldova.

Într-un filmuleț postat pe Facebook, președintele asociației „Dar pentru Moldova” îi îndeamnă pe moldovenii stabiliți în Federația Rusă ca în turul doi al alegerilor prezidențiale să voteze pentru Igor Dodon, candidatul independent care este susținut de PSRM.

Mihail Cornea, președintele asociației „Dar pentru Moldova”: „Noi am demonstrat că putem fi uniți, că putem fi mulți. La acea petrecere noi i-am invitat pe toți. Vreau să mă adresez tuturor, vă chemăm la vot. Noi am făcut analiza candidaților și pentru noi deja este clar ce o să se întâmple. Dragi prieteni, noi putem schimba ceva. Noi vă promitem că vă vom fi alături de voi, vă vom ajuta să vă soluționați problemele juridice. Noi îl susținem pe Igor Dodon.”

Acum două zile, pe 11 noiembrie, asociația „Dar pentru Moldova”, a organizat un concert pentru diaspora din Rusia. Atunci, organizatorii au spus că nu este un eveniment politic și nu are nicio legătură cu alegerile prezidențiale.

În total la alegerile din 1 noiembrie au participat opt candidați. În turul doi au trecut Maia Sandu și Igor Dodon. Al doilea tur de scrutin se va desfășura la data de 15 noiembrie.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!