/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Organizatorii concertului dat pentru moldovenii din Rusia îi îndeamnă pe alegători ca să-l voteze pe Dodon

missing
13 noiembrie 2020, ora 23:15

Organizatorii concertului dat la Moscova pentru diaspora din Rusia au postat un filmuleț pe rețelele de socializare și i-au îndemnat pe alegători ca, în turul doi de scrutin, să-l voteze pe Igor Dodon. Asta deși, anterior, președintele asociație a spus că evenimentul nu are vreo legătură cu alegerile prezidențiale din Republica Moldova.

Într-un filmuleț postat pe Facebook, președintele asociației „Dar pentru Moldova” îi îndeamnă pe moldovenii stabiliți în Federația Rusă ca în turul doi al alegerilor prezidențiale să voteze pentru Igor Dodon, candidatul independent care este susținut de PSRM.

Mihail Cornea, președintele asociației „Dar pentru Moldova”: „Noi am demonstrat că putem fi uniți, că putem fi mulți. La acea petrecere noi i-am invitat pe toți. Vreau să mă adresez tuturor, vă chemăm la vot. Noi am făcut analiza candidaților și pentru noi deja este clar ce o să se întâmple. Dragi prieteni, noi putem schimba ceva. Noi vă promitem că vă vom fi alături de voi, vă vom ajuta să vă soluționați problemele juridice. Noi îl susținem pe Igor Dodon.”

Acum două zile, pe 11 noiembrie, asociația „Dar pentru Moldova”, a organizat un concert pentru diaspora din Rusia. Atunci, organizatorii au spus că nu este un eveniment politic și nu are nicio legătură cu alegerile prezidențiale.

În total la alegerile din 1 noiembrie au participat opt candidați. În turul doi au trecut Maia Sandu și Igor Dodon. Al doilea tur de scrutin se va desfășura la data de 15 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram