Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și-a exercitat duminică, 15 noiembrie, dreptul de vot pentru alegerea şefului statului. Maia Sandu a declarat că a votat pentru schimbarea R. Moldova.

Maia Sandu, candidată PAS:Dragi cetățeni astăzi este ziua voastră. Astăzi aveți puterea să-i pedepsiți pe cei care v-au sărăcit și v-au alungat de acasă, astăzi decidem cum va păși R. Moldova în următorul deceniu. Eu astăzi am votat pentru schimbare, pentru o R. Moldova în care oamenii trăiesc în bucurie alături de familiile lor, am votat pentru o R. Moldova de care toți să fim mândri.”

Astăzi în R. Moldova au loc alegeri prezidenţiale directe. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00 și se vor închide la 21:00.

În turul doi, bătălia pentru funcția de președinte al R. Moldova se dă între candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu și candidatului independent, care este susținut de Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!