/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Candidata PAS, Maia Sandu și-a exprimat votul: „Am votat pentru o R. Moldova de care toți să fim mândri”

missing
15 noiembrie 2020, ora 08:59

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, și-a exercitat duminică, 15 noiembrie, dreptul de vot pentru alegerea şefului statului. Maia Sandu a declarat că a votat pentru schimbarea R. Moldova.

Maia Sandu, candidată PAS:Dragi cetățeni astăzi este ziua voastră. Astăzi aveți puterea să-i pedepsiți pe cei care v-au sărăcit și v-au alungat de acasă, astăzi decidem cum va păși R. Moldova în următorul deceniu. Eu astăzi am votat pentru schimbare, pentru o R. Moldova în care oamenii trăiesc în bucurie alături de familiile lor, am votat pentru o R. Moldova de care toți să fim mândri.”

Astăzi în R. Moldova au loc alegeri prezidenţiale directe. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00 și se vor închide la 21:00.

În turul doi, bătălia pentru funcția de președinte al R. Moldova se dă între candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu și candidatului independent, care este susținut de Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram