/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ministerul de Externe al Moldovei face precizări în legătură cu incendiul de la spitalul din Piatra Neamț

missing
15 noiembrie 2020, ora 07:08

După incendiul devastator de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, Ministerul de Externe al Republicii Moldova vine cu precizări. Potrivit instituției, până la ora actuală, printre victime nu există cetățeni ai țării noastre. 

Consulatul General al Republicii Moldova la Iași este în contact cu autoritățile competente din județul Neamț.

Totodată, ministrul Aureliu Ciocoi a transmis un mesaj de compasiune adresat omologului său român, Bogdan Aurescu. „Am aflat cu tristeţe despre incendiul devastator care a avut loc la Spitalul din Piatra Neamț, în seara zilei de 14 noiembrie. În aceste momente de grea încercare, doresc să vă transmit, dumneavoastră şi familiilor îndoliate, sincere condoleanţe şi întreaga mea compasiune”, a declarat șeful de la Externe.

În caz de necesitate, cetățenii Republicii Moldova pot contacta misiunea noastră diplomatică la adresa de email: iasi@mfa.gov.md sau să telefoneze pe numărul de urgență pentru situații excepționale al ambasadei: +40 787 578 587.

Zece persoane au decedat în urma incendiului izbucnit, sâmbătă seara, la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. În cele două saloane care au fost cuprinse de flăcări erau 16 pacienți.

Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ din România. Zece persoane au decedat

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram