Sute de cetățeni ai R. Moldova, stabiliți în Italia, au mers la secția de vot din Mestre, Veneția. Oamenii așteaptă să-și exercite dreptul de vot pentru alegerea şefului statului.

„Astăzi secția cred că va lucra până la 23 seara, altfel cum să reușească toți acești oameni să voteze. În Mestre nu a fost niciodată așa rând.”

În total, în străinătate au fost deschise 139 de secții de vot.

Astăzi, 15 noiembrie, cetățenii R. Moldova participă, din nou, la alegeri prezidențiale. În turul doi, bătălia pentru funcția de președinte al R. Moldova se dă între candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu și candidatului independent, care este susținut de Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!