/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ „Nu a fost niciodată așa rând”. Cozi imense la secția de votare din Mestre, Veneția. Sute de moldoveni așteaptă să voteze

missing
15 noiembrie 2020, ora 08:50

Sute de cetățeni ai R. Moldova, stabiliți în Italia, au mers la secția de vot din Mestre, Veneția. Oamenii așteaptă să-și exercite dreptul de vot pentru alegerea şefului statului.

„Astăzi secția cred că va lucra până la 23 seara, altfel cum să reușească toți acești oameni să voteze. În Mestre nu a fost niciodată așa rând.”

În total, în străinătate au fost deschise 139 de secții de vot.

Astăzi, 15 noiembrie, cetățenii R. Moldova participă, din nou, la alegeri prezidențiale. În turul doi, bătălia pentru funcția de președinte al R. Moldova se dă între candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu și candidatului independent, care este susținut de Partidul Socialiștilor din R. Moldova (PSRM), Igor Dodon.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram