Război în Ucraina, ziua 739: Traficul pe podul Crimeei, temporar închis. Zelenski face un nou apel asupra aliaților occidentali

/VIDEO/ Platforma DA spune că este gata să recurgă la proteste pentru demiterea Guvernului Chicu

03 decembrie 2020, ora 09:45

Platforma DA spune că susține protestul anunțat pe 3 decembrie curent în fața Parlamentului. În cadrul unui briefing de presă, politicianul Andrei Năstase a spus că Platforma DA este gata să recurgă la proteste pentru a demite Guvernul Chicu și a nu admite votarea legii bugetului.

„Platforma DA condamnă vehement politica guvernării Dodon, reiterează poziția privind necesitatea demisiei imediate a prim-ministrului Chicu și anunță că este gata să recurgă la toate măsurile legale, inclusiv protestele organizate cu responsabilitate și grijă pentru sănătatea și securitatea oamenilor și a țării, necesare pentru demiterea Guvernului și neadmiterea votării politicii bugetar-fiscale, dezastruoase pentru R. Moldova”.

Cu o oră înainte de începerea protestului din fața Parlamentului, mai mulți polițiști au fost dislocați în preajma Legislativului pentru a menține ordinea publică. Imagini de la fața locului au fost transmise de către reporterii TV8.

Președinta aleasă Maia Sandu a îndemnat oamenii să protesteze împotriva inițiativei legislative a Partidului Socialiștilor (PSRM) care prevede scoaterea din atribuțiile Președinției a Serviciului Informații și Securitate (SIS).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram