/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 219: Ceremonie la Kremlin privind anexarea regiunilor ocupate. Zelenski cere revolte în Rusia

politic

/VIDEO/ Platforma DA spune că este gata să recurgă la proteste pentru demiterea Guvernului Chicu

03 decembrie 2020, ora 09:45
Distribuie:

Platforma DA spune că susține protestul anunțat pe 3 decembrie curent în fața Parlamentului. În cadrul unui briefing de presă, politicianul Andrei Năstase a spus că Platforma DA este gata să recurgă la proteste pentru a demite Guvernul Chicu și a nu admite votarea legii bugetului.

„Platforma DA condamnă vehement politica guvernării Dodon, reiterează poziția privind necesitatea demisiei imediate a prim-ministrului Chicu și anunță că este gata să recurgă la toate măsurile legale, inclusiv protestele organizate cu responsabilitate și grijă pentru sănătatea și securitatea oamenilor și a țării, necesare pentru demiterea Guvernului și neadmiterea votării politicii bugetar-fiscale, dezastruoase pentru R. Moldova”.

Cu o oră înainte de începerea protestului din fața Parlamentului, mai mulți polițiști au fost dislocați în preajma Legislativului pentru a menține ordinea publică. Imagini de la fața locului au fost transmise de către reporterii TV8.

Președinta aleasă Maia Sandu a îndemnat oamenii să protesteze împotriva inițiativei legislative a Partidului Socialiștilor (PSRM) care prevede scoaterea din atribuțiile Președinției a Serviciului Informații și Securitate (SIS).

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram