/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ În ce stare se află primarul din Merenii Noi, locuința căruia a fost atacată. Primele declarații ale acestuia

missing
22 ianuarie 2021, ora 15:04

Primarul satului Merenii Noi, din raionul Anenii Noi, Andrei Druzi, a fost externat din spital, după a ce a fost depistat inconștient în propriul apartament. Edilul susține că în spatele atacului din această noapte, când persoane necunoscute au incendiat mai multe haine la ușa casei sale, s-ar afla un consilier din cadrul primăriei.

– Există versiunea că ați fi înscenat incidentul pentru a atrage atenția? 

– Ce anume? Să mă intoxic singur cu fum? Nu, eu dormeam când totul s-a întâmplat. Am încercat să ies din apartament, dar nu am putut deoarece mânerul era fierbinte. Atât, mai mult nimic nu țin minte”, a declarat Andrei Druzi pentru tv8.md.

Acesta susține că în spatele atentatului ar fi un consilier local, fără ai da numele. Ba mai mult, acesta spune că nu are încredere în poliție și își va face dreptate singur.

Amintim că, locuința primarului localității Merenii Noi din raionul Anenii Noi, Andrei Druzi, a fost ținta unui atac, după ce ușa casei a fost incendiată, iar bărbatul a fost găsit în stare inconștientă în propria locuință.

/UPDATE FOTO/ Cum arată locuința primarului din Anenii Noi, care ar fi fost incendiată

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram