Primarul satului Merenii Noi, din raionul Anenii Noi, Andrei Druzi, a fost externat din spital, după a ce a fost depistat inconștient în propriul apartament. Edilul susține că în spatele atacului din această noapte, când persoane necunoscute au incendiat mai multe haine la ușa casei sale, s-ar afla un consilier din cadrul primăriei.

– Există versiunea că ați fi înscenat incidentul pentru a atrage atenția? 

– Ce anume? Să mă intoxic singur cu fum? Nu, eu dormeam când totul s-a întâmplat. Am încercat să ies din apartament, dar nu am putut deoarece mânerul era fierbinte. Atât, mai mult nimic nu țin minte”, a declarat Andrei Druzi pentru tv8.md.

Acesta susține că în spatele atentatului ar fi un consilier local, fără ai da numele. Ba mai mult, acesta spune că nu are încredere în poliție și își va face dreptate singur.

Amintim că, locuința primarului localității Merenii Noi din raionul Anenii Noi, Andrei Druzi, a fost ținta unui atac, după ce ușa casei a fost incendiată, iar bărbatul a fost găsit în stare inconștientă în propria locuință.

/UPDATE FOTO/ Cum arată locuința primarului din Anenii Noi, care ar fi fost incendiată

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!