/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 816: Sfatul lui Băsescu pentru Moldova, atacuri mortale și navă distrusă! Avertizarea lansată de Estonia

Un deputat socialist a fost prezent la îmbrâncelile dintre tinerii PAS și PSRM: „Domnule Odnostalco, păstrați distanța”

missing
08 februarie 2021, ora 14:06

Și deputatul socialist Vladimir Odnostalco și-a făcut prezența la îmbrâncelile care au avut loc între tinerii Partidului Socialiștilor (PSRM) și Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) în fața sediului PSRM. Cei de la PAS i-au făcut din deget și i-au spus că nu menține distanța socială, în replică, deputatul i-a întrebat: „Pentru ce ați venit”.

„Domnule Odnostalco, așteptați puțin și o să vă dau diploma de corupție”, a spus un tânăr de la PAS. Alesul poporului a venit ulterior cu mai multe întrebări: „De ce ai venit aici? Cine ți-a scris textul?”.  „Am venit aici pentru că sunteți corupți. Nu strigați la mine, nu mă intimidați”, a solicitat tânărul.

Spirite încinse la sediul socialiștilor, acolo unde tinerii PAS au organizat un protest pe 8 februarie curent în fața sediului PSRM în cadrul căruia i-au acuzat pe oponenți de corupție. Ulterior, tinerii PSRM au organizat un contra-protest, în care i-au numit pe cei de la PAS trădători.

Flashmob-ul organizat de PAS Youth a avut tema „Top șapte cei mai corupți socialiști care se tem de Guvernul Gavriliță”. Tinerii au venit la sediul socialiștilor cu pancarte pe care era scris: „I-am prins PSRM în flagrant”, „Socialiști cu caviar la gură”, „Impertinență, disperare, corupție, minciună”.

Ulterior, din sediul PSRM au ieșit tinerii socialiști care au scandat: „Jos provocatorii”, „Jos miniștrii falși”, „Rușine”, „Jos miniștrii falși”. După aceasta, tinerii socialiștii au pășit înaintea celor de la PAS și i-au lăsat în spate.

„Dragă poliție puteți să interveniți, noi facem activitate, ne împing și nu ne dau voie să ne exprimăm. Puteți să separați acești provocatori de noi”, a spus unul dintre tinerii PAS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram