/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Șefa statului s-a întâlnit cu procurorul general. Președinția: „Maia Sandu a accentuat așteptările pe care le au cetățenii față de instituție”

missing
22 februarie 2021, ora 17:46

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o discuție cu procurorul general, Alexandr Stoianoglo”. Administrația Președinției a precizat că Maia Sandu a abordat în discuții viziunea sa asupra reformei justiției și a accentuat așteptările pe care le au cetățenii față de instituția procuraturii.

„Astăzi Președintele Maia Sandu a avut o întâlnire cu Procurorul General, Alexandr Stoianoglo. Maia Sandu a abordat în discuții viziunea sa asupra reformei justiției și a accentuat așteptările pe care le au cetățenii față de instituția procuraturii”, a anunțat Președinția.

Foto: Președinția/Facebook

Amintim că anterior, președinta Republicii Moldova a avut o întâlnire cu un grup de judecători. „Am discutat despre felul în care văd magistrații reforma justiției. Este o activitate ce se încadrează în normele legale și constituționale, Președintele țării fiind în drept să discute cu oricine crede necesar dintr-un sector sau altul”, se arata în răspunsul oferit de Președinție.

Maia Sandu a avut o întâlnire cu un grup de judecători. „Am discutat despre felul în care văd magistrații reforma justiției”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram