Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Pavel Voicu, ar fi plecat într-o vizită în Qatar. Despre aceasta a anunțat președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8. 

În cadrul discuțiilor despre restricțiile privind situația epidemiologică din țară, deputații Alexandr Slusari, Igor Grosu și Pavel Filip susțin că restricțiile impuse nu sunt respectate, iar Ministerul Afacerilor Interne (MAI) ar trebui să intervină în monitorizarea situației. În acest context, liderul PDM a declarat că ministul MAI nu s-ar afla în țară la moment.

„Cineva mi-a spus astăzi că ministrul afacerilor interne a plecat în Qatar. Nu știu trebuie de verificat. Dacă este așa atunci este grav pe de-o parte, pe de altă parte să nu ne îmbătăm cu apă rece atunci când nu există o certitudine pe coridoarele Guvernului și nu se lucrează la turațiile cuvenite”, a declarat Pavel Filip în platoul TV8.

Potrivit surselor TV8, ministrul de Interne urma sa meargă în Qatar în următoarele zile, iar scopul vizitei ar fi o expoziție.Pentru a clarifica dacă ministrul se află în afara țării sau intenționează să plece, l-am contactat pe Pavel Voicu, însă acesta nu ne-a răspuns la telefon.

Declarațiile liderului PDM pot fi urmărite mai jos, la minutul 20.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!