/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Sandu i-a propus lui Stoianoglo posibilitatea implicării unui institut european în recuperarea activelor pierdute de țara noastră

missing
15 martie 2021, ora 19:50

Șefa statului Maia Sandu i-a propus procurorului general Alexandr Stoianoglo să accepte posibilitatea implicării unui institut european specializat care să ofere suport pentru recuperarea activelor pierdute de țara noastră în urma schemelor de corupție și delapidare, în urma unei întrevederi de pe 15 martie curent. 

„Instituția respectiva și-a exprimat disponibilitatea să ajute țara noastră, dacă va exista o astfel de cerere din partea Procuraturii. Voi continua să conving partenerii internaționali să ne ofere ajutor în investigarea crimelor financiare și întoarcerea banilor în țară”, a scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.

Maia Sandu a spus că în urma discuției pe care a avut-o cu Alexandr Stoianoglo a repetat disponibilitatea Președinției de a atrage resurse externe pentru a ajuta Republica Moldova să investigheze dosarele mari de corupție și fraudă bancară.

Pe 22 februarie curent Maia Sandu de asemenea a avut o discuție cu Alexandr Stoianoglo. Administrația Președinției a precizat că Maia Sandu a abordat în discuții viziunea sa asupra reformei justiției și a accentuat așteptările pe care le au cetățenii față de instituția procuraturii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram