/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Încă o scumpire la carburanți? O rețea de benzinării din țară a afișat prețuri mai mari

28 aprilie 2021, ora 10:23

Se pare că majorările la carburanți nu se opresc. O rețea de benzinării din Republica Moldova a afișat prețuri mai mari la carburanți. Astfel, șoferii trebuie să achite 20 de lei pentru un litru de benzină A95, iar 20,80 de lei pentru un litru de benzină A98.

Așadar, conform prețurilor afișate de stația de alimentare, gazul lichefiat a ajuns să coste în jur de 11 lei și 35 de bani pentru un litru, iar motorina – 16 lei și 35 de bani.

Între timp, benzinării arată prețurile vechi. Astfel, prețul pentru un litru de benzină A 95 variază între 19,24 și 19,57  de lei.

 

Scumpirile în lanț ale carburanților au început la mijlocul lunii decembrie și nu au mai încetat. Prima dată, prețurile au crescut, în medie, cu 60 de bani. La mijlocul lunii ianuarie au fost anunțate prețuri și mai mari, iar ultima scumpire a carburanților a avut loc pe 12 martie. Prin urmare aceasta este a șaptea oară când petroliștii modifică prețurile la panou.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram