Donald Trump și-a lansat un nou „site de comunicare”, pe care spune că va publica conținut „direct de la biroul” fostului președinte al Statelor Unite. Articolele de pe acest site vor putea fi distribuite pe Twitter si Facebook, platforme pe care Donald Trump a fost blocat în ianuarie curent, potrivit BBC.

Site-ul lui Donald Trump a fost lansat cu o zi înainte ca Facebook să decidă dacă va interzice definitiv contul lui Donald Trump, care a fost suspendat după asaltul Capitoliului, în luna ianuarie. Câteva dintre postările de pe site reiau acuzațiile nesusținute că alegerile prezidențiale de anul trecut au fost trucate.

„Alegerile prezidențiale frauduloase din 2020 vor fi cunoscute, începând din această zi, drept Marea Minciună!”, scrie Donald Trump într-o postare pe noul său site.

https://www.donaldjtrump.com/desk

Unul dintre consilierii fostului lider de la Casa Albă anunța în luna martie că Trump va lansa o nouă platformă social media. „Noua platformă va fi ceva enorm”, declara Jason Miller.

Site-ul este construit de Campaign Nucleus, o companie de servicii IT fondată de fostul manager de campanie al lui Donald Trump, Brad Parscale.

Facebook urmează să decidă dacă blochează definitiv contul lui Donald Trump. YouTube a anunțat că va reactiva contul lui Trump când amenințarea „violențelor din lumea reală” se va reduce. Twitter, unde Trump avea 88 de milioane de urmăritori, i-a blocat definitiv accesul pe platformă în urma violențelor din 6 ianuarie, de la Capitoliu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!