/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

„From the desk of Donald Trump”, noul site de comunicare al fostului președinte american

missing
05 mai 2021, ora 12:19

Donald Trump și-a lansat un nou „site de comunicare”, pe care spune că va publica conținut „direct de la biroul” fostului președinte al Statelor Unite. Articolele de pe acest site vor putea fi distribuite pe Twitter si Facebook, platforme pe care Donald Trump a fost blocat în ianuarie curent, potrivit BBC.

Site-ul lui Donald Trump a fost lansat cu o zi înainte ca Facebook să decidă dacă va interzice definitiv contul lui Donald Trump, care a fost suspendat după asaltul Capitoliului, în luna ianuarie. Câteva dintre postările de pe site reiau acuzațiile nesusținute că alegerile prezidențiale de anul trecut au fost trucate.

„Alegerile prezidențiale frauduloase din 2020 vor fi cunoscute, începând din această zi, drept Marea Minciună!”, scrie Donald Trump într-o postare pe noul său site.

https://www.donaldjtrump.com/desk

Unul dintre consilierii fostului lider de la Casa Albă anunța în luna martie că Trump va lansa o nouă platformă social media. „Noua platformă va fi ceva enorm”, declara Jason Miller.

Site-ul este construit de Campaign Nucleus, o companie de servicii IT fondată de fostul manager de campanie al lui Donald Trump, Brad Parscale.

Facebook urmează să decidă dacă blochează definitiv contul lui Donald Trump. YouTube a anunțat că va reactiva contul lui Trump când amenințarea „violențelor din lumea reală” se va reduce. Twitter, unde Trump avea 88 de milioane de urmăritori, i-a blocat definitiv accesul pe platformă în urma violențelor din 6 ianuarie, de la Capitoliu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram