Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) anunță înregistrarea altor 316 cazuri noi de infectare cu COVID-19. Din numărul total de cazuri, 8 cazuri  sunt de import: 2-Romania, 2-Ucraina, 1-Egipt, 1-Franța, 1-Italia, 1-Turcia.

Potrivit datelor MSMPS, raioanele Bălți, Sîngerei și Soroca sunt în top în ceea ce privește cazurile de îmbolnăvire cu virusul Sars Cov 2. Mai exact, în Bălți au fost înregistrate 16 cazuri, la Sîngerei au fost înregistrate 12 cazuri, iar la Soroca au fost înregistrate 11 cazuri.

La polul opus se află raioanele Cantemir, Taraclia, Vulcănești și Telenești înregistrând câte un caz de coronavirus. Totodată, cele mai multe infectări au fost înregistrate în Transnistria, 96, iar în Capitală au fost înregistrate 56 de cazuri noi de coronavirus.

Sursa: msmps.gov.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!