Revista VIP Magazin a desemnat astăzi, 22 mai, câștigătorii premiilor „Omul Anului 2020”. Natalia Morari, moderatoarea emisiunii „Politica Nataliei Morari” este câștigătoarea premiului la categoria „Prezentator talk-show politic”.

„Eu trăiesc un șoc continuu, atât de multă lume, este primul meu eveniment într-un an și jumătate de când a început totul. Un mare mulțumesc întregii echipe VIP Magazin. Acest premiu, bine înțeles că merge la echipa TV 8 și la echipa emisiunii „Politica”. Sergiu Niculiță, producătorul emisiunii, fără el nimic nu ar fi fost posibil. Pentru că ați spus deja despre cel de-al doilea copil, eu chiar vreau să dedic acest premiu, primului meu copil, TV8. Curând facem 4 ani, iată de 4 ani, noi încercăm să schimbăm Moldova spre bine. Nu știu cât de tare ne-a  reușit, dar eu cred că, dacă fiecare dintre noi ar depune tot același efort pe care l-a depus echipa TV8 și continuă să-l depună, noi la sigur, mult mai repede am fi ajuns acolo unde ne dorim”, a spus Natalia Morari în momentul înmânării premiului.

La 12 ianuarie, Natalia Morari, realizatoarea emisiunii Politica de la TV8, a anunțat că așteaptă un bebeluș. Anunțul că este însărcinată a fost făcut de jurnalistă chiar de ziua ei.

La finele emisiunii din 25 martie curent, Natalia Morari a anunțat că se retrage de la pupitrul emisiunii pentru o perioadă scurtă de timp, deoarece urmează cel mai frumos proiect din viața sa. La 12 aprilie, Morari a născut un băiețel, căruia i-a pus numele Rem. Din 25 mai, emisiunea „Politica Nataliei Morari” revine pe micile ecrane.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!