/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Plan roșu de intervenție în România. 16 oameni, răniți după ce un microbuz a intrat într-un TIR. Un pasager ar fi din R. Moldova 

14 iunie 2021, ora 10:21

O persoană a murit și alte 16 au fost rănite într-un accident produs în noaptea de duminică spre luni pe Autostrada Deva-Nădlac din România. Un microbuz cu 17 persoane a intrat într-un TIR parcat pe banda de urgență, notează Digi 24.

Autoritățile române au activat planul roșu de intervenție. Potrivit IPJ Arad, microbuzul a intrat într-un TIR parcat pe banda de urgență, pe autostrada A1, la ieșire spre Ungaria.

În microbuzul care avea număr de Cehia se aflau 17 persoane, dintre care 16 din Ucraina și una ar fi din Republica Moldova. Printre pasageri se afla și un copil de 8 ani. O persoană a murit, iar toate celelalte 16 au fost transportate la spital, scrie sursa.

Reprezentanții ISU Arad au precizat că o femeie a fost dusă la UPU Arad în stop cardiorespirator, iar alte două persoane au prezentat traumatisme grave. Restul pasagerilor din microbuz nu aveau răni grave, potrivit ISU Arad.

La locul accidentului, traficul a fost dirijat pe banda a doua.

Foto: Agerpres

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram