Război în Ucraina, ziua 397: Avertizarea unui ex-ofițer CIA pentru Moldova și oraș dispărut. Oligarhi: „Putin a îngropat Rusia”

Și-au recunoscut vina! Trei tineri, învinuiți că au aruncat mase fecale peste sediul PSRM din Căușeni

16 iunie 2021, ora 11:45

Trei tineri sunt bănuiți că ar fi aruncat două pachete cu excremente, în sediul Partidului Socialiștilor din raionul Căușeni. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 28 și 29 de ani.

Angajații Inspectoratului Național de Investigații (INI) împreună cu cei ai Inspectoratului de Poliție Căușeni au identificat suspecții pe 11 iunie curent.

Pe cazul dat, a fost inițiată o cauză penală pentru huliganism, iar bănuiții și-au recunoscut vina și sunt cercetați în stare de libertate.

Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de o asemenea infracțiune riscă amendă în mărime de la 37.500 la 67.500 de lei, sau cu închisoare de până la cinci ani.

Incidentul a devenit cunoscut opiniei publice, după ce ex-deputatul PSRM Oleg Cuciuc a postat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini de la fața locului, iar ulterior le-a șters.

Din imaginile publicate pe rețelele sociale se poate vedea că au fost stropiți atât pereții din exteriorul oficiului, cât și din interiorul acestuia. Întrebat din ce motiv a șters fotografiile, socialistul a spus că „imaginile urmează a fi redactate”. Oleg Cuciuc a relatat că el însuși este autorul acestora.

Anterior, liderul PSRM, Igor Dodon, a negat implicarea reprezentaților partidului și a acuzat de cele întâmplate formațiunile de dreapta.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram