După ce Renato Usatîi a postat un video din care se vede cum liderul PSRM, Igor Dodon, trage cu năvodul peștele din iazul de la reședința prezidențială din Condrița, înainte de a pleca de acolo, cel din urmă a zis că, de fapt, el a curățat iazul, pentru a aduce alt pește în loc, iar acest video este unul vechi. Fiind întrebat cum Renato Usatîi a intrat în posesia acestor imagini, fostul președinte a declarat că bănuiește că ar putea fi implicat personalul de la Condrița.

Nu scoate tot peștele din iaz, ci doar curăță iazul pentru a aduce alt pește în loc, a răspuns Igor Dodon, atunci când l-am întrebat cum comentează videoul publicat de Renato Usatîi, în care a fost acuzat că ar fi scos tot peștele din iazul de la Condrița, după ce a pierdut alegerile din noiembrie anul trecut.

Totodată, președintele Partidului Socialiștilor a mai zis că acest video este de mai demult și nu de atunci de când a plecat de la reședință. Iar atunci când lam întrebat cum Renato Usatîi a intrat în posesia cestor imagini, fostul șef de stat ne-a spus că presupune că agenții de pază i-ar fi putut transmite acest video.

Igor Dodon a locuit la reședinta din Condrița timp de 4 ani, cât a fost președinte, eliberând-l în noiembrie, anul trecut. Atunci, într-un tur pentru presă, echipa nostră a surprins cum fastuoasa locuință a rămas pustie, iar în unele camere nu era mobilier deloc. Pustiu a rămas și beciul, unde conservele rămase puteau fi numărate pe degete.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!