/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Igor Dodon apare într-un video în care trage cu năvodul peștele din iazul de la reședința prezidențială din Condrița

missing
29 iunie 2021, ora 21:21

După ce Renato Usatîi a postat un video din care se vede cum liderul PSRM, Igor Dodon, trage cu năvodul peștele din iazul de la reședința prezidențială din Condrița, înainte de a pleca de acolo, cel din urmă a zis că, de fapt, el a curățat iazul, pentru a aduce alt pește în loc, iar acest video este unul vechi. Fiind întrebat cum Renato Usatîi a intrat în posesia acestor imagini, fostul președinte a declarat că bănuiește că ar putea fi implicat personalul de la Condrița.

Nu scoate tot peștele din iaz, ci doar curăță iazul pentru a aduce alt pește în loc, a răspuns Igor Dodon, atunci când l-am întrebat cum comentează videoul publicat de Renato Usatîi, în care a fost acuzat că ar fi scos tot peștele din iazul de la Condrița, după ce a pierdut alegerile din noiembrie anul trecut.

Totodată, președintele Partidului Socialiștilor a mai zis că acest video este de mai demult și nu de atunci de când a plecat de la reședință. Iar atunci când lam întrebat cum Renato Usatîi a intrat în posesia cestor imagini, fostul șef de stat ne-a spus că presupune că agenții de pază i-ar fi putut transmite acest video.

Igor Dodon a locuit la reședinta din Condrița timp de 4 ani, cât a fost președinte, eliberând-l în noiembrie, anul trecut. Atunci, într-un tur pentru presă, echipa nostră a surprins cum fastuoasa locuință a rămas pustie, iar în unele camere nu era mobilier deloc. Pustiu a rămas și beciul, unde conservele rămase puteau fi numărate pe degete.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram