/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Cadavrul unui bărbat, găsit într-un apartament din Capitală. Avea înfipt în piept o foarfecă

missing
12 iulie 2021, ora 16:05

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 63 de ani a fost găsit zăcând într-un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei. Potrivit oamenilor legii, acesta avea înfiptă în piept o foarfecă.

Cadavrul a fost descoperit astăzi, de către vecina victimei cu care ar fi rude. Femeia a fost cea care a alertat poliția. În urma examinării de către medicul legist s-a stabilit că decesul a suferit după ce acesta și-a înfipt o foarfecă în regiunea cutiei toracice.

În urma discuției cu proprietara apartamentului în vârstă de 80 de ani, polițiștii au stabilit că bărbatul suferea de o boală incurabilă. Totodată, vecinii nu ar fi auzit careva țipete sau gălăgie. Cadavrul a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală pentru expertiză, iar oamenii legii au inițiat un proces penal pe acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram