/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Ministerul Sănătății anunță numărul cazurilor noi de COVID-19 înregistrate în R. Moldova

missing
12 iulie 2021, ora 18:47

Alte 62 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Din numărul acestora, șase sunt de import, cinci din Rusia și unul din Ucraina. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 257 529.

Potrivit Ministerului Sănătății, în total, au fost efectuate 2 662 de teste.

Din numărul total de cazuri, trei sunt în rândul lucrătorilor medicali. Este vorba despre două asistente medicale și un membru al personalului auxiliar.

În spitalele din țară sunt internați 179 de pacienți infectați. 52 sunt în stare extrem de gravă. 12 sunt conectați la aparate de respirație asistată.

Alte 42 de persoane au fost vindecate. În total, 250 489 de pacienți au fost tratați de COVID-19.

În tratament la domiciliu, cu forme ușoare și moderate de COVID-19, se află 558 de persoane, iar 18 008 sunt sub supraveghere la domiciliu.

Din nefericire, un bărbat și o femeie au pierdut lupta cu infecția.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram