Selecționata de fotbal pe plajă a Moldovei debutează cu victorie la Campionatul European. Tricolorii au învins Slovacia cu un scor categoric de 6-0.

Început spectaculos pentru naționala Moldovei în cadrul campionatului European organizat chiar la Chișinău, pe arena din parcul „La Izvor”. Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) informează că cele șase goluri au fost marcate de cinci jucători diferiți, iar căpitanul echipei, Grigore Cojocari s-a remarcat printr-o dublă.

Republica Moldova organizează în premieră Campionatul European de fotbal pe plajă. La turneu participă 11 echipe naționale, repartizate în trei grupe. Câștigătoarele grupelor și cea mai bine clasată echipă de pe locul doi se vor lupta pentru desemnarea campioanei turneului.
Toate meciurile din cadrul competiției se vor disputa în perioada 28 iulie – 1 august.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!