/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Moldcell anunță că rețeaua se restabilește și majoritatea abonaților au acces la servicii

missing
06 august 2021, ora 22:34

Operatorul de telefonie mobilă Moldcell anunță că rețeaua se restabilește și majoritatea abonaților au acces la servicii. Asta după ce, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, mai mulți abonați s-au plâns că nu pot beneficia de servicii

„Ne pare rău pentru inconvenientele create de indisponibilitatea parțială a serviciilor de telefonie mobilă, cauzate de condițiile meteo nefavorabile. Din păcate, uneori și rețelele de ultimă generație, precum este cea a Moldcell, cedează în fața naturii, iar restabilirea acestora nu este posibilă imediat.”, a anunțat Moldcell.

Operatorul spune că în urma intemperiilor meteo cu vânt puternic și ploi cu descărcări electrice, rețelele 2G/3G/4G Moldcell au fost afectate. Din cauza căderilor intermitente, în special între orele 10:00-11:00, a crescut enorm fluxul de semnalizare, traficul de control, și acest fapt a dus la incidente în rețelele de comutare și radio.

Menționăm că Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) a activat celula de criză, după căderea rețelei de telefonie mobilă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram