Dacă sunteți cetățeni moldoveni și călătoriți în Turcia din Afganistan, Bangladesh, Brazilia, Africa de Sud, India, Nepal, Pakistan și Sri Lanka veți fi plasați în carantină obligatorie în hotelurile special desemnate de autoritățile locale.

Despre aceasta a anunțat Ambasada Republicii Moldova în Turcia, precizând că astfel de condiții de intrare au fost instituite pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

„Rezervările și taxele urmează a fi achitate înainte de plecare în Turcia (din cont propriu). Lista hotelelor special desemnate poate fi solicitată la adresa de email a Ambasadei: ankara@mfa.gov.md”, se arată într-un comunicat al ambasadei.

Menționăm că certificatele naționale de imunizare împotriva COVID-19, emise de către autoritățile competente din Republica Moldova, sunt recunoscute de Turcia. 

Astfel, cetățenii vaccinați ai Republicii Moldova și persoanele cu reședința legală în țara noastră, la intrare în Turcia, vor fi scutiți de prezentarea testului PCR și nu vor fi plasați în izolare, la prezentarea unui certificat național de vaccinare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!