/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Moldovenii care vin în Turcia din acest grup de țări vor fi plasați în carantină

missing
10 august 2021, ora 16:35

Dacă sunteți cetățeni moldoveni și călătoriți în Turcia din Afganistan, Bangladesh, Brazilia, Africa de Sud, India, Nepal, Pakistan și Sri Lanka veți fi plasați în carantină obligatorie în hotelurile special desemnate de autoritățile locale.

Despre aceasta a anunțat Ambasada Republicii Moldova în Turcia, precizând că astfel de condiții de intrare au fost instituite pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

„Rezervările și taxele urmează a fi achitate înainte de plecare în Turcia (din cont propriu). Lista hotelelor special desemnate poate fi solicitată la adresa de email a Ambasadei: ankara@mfa.gov.md”, se arată într-un comunicat al ambasadei.

Menționăm că certificatele naționale de imunizare împotriva COVID-19, emise de către autoritățile competente din Republica Moldova, sunt recunoscute de Turcia. 

Astfel, cetățenii vaccinați ai Republicii Moldova și persoanele cu reședința legală în țara noastră, la intrare în Turcia, vor fi scutiți de prezentarea testului PCR și nu vor fi plasați în izolare, la prezentarea unui certificat național de vaccinare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram