Doi bărbați din Crihana, raionul Cahul au pus pe jar inspectorii de patrulare. Cei doi, aflați pe o motocicletă, au condus până la marginea localității cu poliția pe urmele lor, după ce au refuzat să tragă pe dreapta pentru că au condus haotic. 

Totul s-a întâmplat luni seară, în jurul orei 20:20. Bărbații au accelerat și au încercat să fugă atunci când oamenii legii le-au cerut să oprească motocicleta. Cursa s-a încheiat în pădurea de la marginea satului, acolo unde cei doi au încercat să se ascundă, însă au fost reținuți de polițiști.

Motocicleta, care nu mai trecuse revizia tehnică de trei ani, era condusă de un bărbat de 55 de ani, originar din Crihana. Acesta nu deținea un permis de conducere și era în stare de ebrietate. Rezultatul alcooltestului a arătat o concentrație de 0.63 mg/l de alcool în aerul expirat.

Și pasagerul era vizibil beat, însă acesta a refuzat testarea alcoolscopică. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!