/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ „Nu reprezint pericol nici pentru oameni, nici pentru stat”. Declarațiile lui Stoianoglo privind solicitarea procurorului de a-i fi prelungit arestul

missing
03 noiembrie 2021, ora 17:01

Magistrații Judecătoriei Ciocana au intrat în deliberări și urmează să se pronunțe în jurul ore 17:30 pe marginea solicitării procurorului Victor Furtună, care vrea prelungirea mandatului de arest preventiv la domiciliu pe numele procurorului general suspendat, Alexandru Stoianoglo. În așteptarea deciziei instanței, șeful suspendat al PG a declarat că procurorii nu au prezentat nicio probă suplimentară în scopul demonstrării vinovăției sale. 

„Eu am explicat: nu reprezint pericol nici pentru oameni, nici pentru stat, nu am de gând să plec din țară. Eu sunt procuror general al țării și mai mult ca atât, eu nu am încălcat cu nimic legea penală. Astea sunt niște insinuări, interpretări și eu speră și procurorii, și instanța se vor clarifica și vor da o apreciere corectă, obiectivă și legală”, a spus Stoianoglo.

Mai mult, Alexandru Stoianoglo spune că se va adresa instanțelor internaționale de judecată.

„Nu că vreau să mă apăr, dar din cauza oamenilor din țară, care trebuie să știe că legea le apără interesele, dar nu așa că orice interpretare poate duce la învinuiri neîntemeiate”, a mnțional șeful suspendat al Procuraturii Generale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram