/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

Președintele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova, Oleg Budza și-a dat demisia

missing
09 noiembrie 2021, ora 16:17

Oleg Budza și-a dat demisia din funcția de președinte a Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova.  Informația a fost confirmată pentru TV8 de șefa departamentului mass-media și relații internaționale Marian Tatiana. Budza ar fi luat decizia de a se retrage din motive de sănătate. 

Referitor la cine va asigura interminatul Tatiana Marian nu a putut să ne ofere detalii însă a menționat că Comitetul Confederal al CNSM urmează să examineze acest subiect.

Anterior s-a scris că Oleg Budza ar avea relații strânse cu Ilan Șor și ar fi implicat în acțiunile care au adus prejudicii Confederației Naționale a Sindicatelor, în urma înstrăinării a circa 40 de bunuri care se ridică la aproape un miliard de lei. Budza a respins aceste acuzații, iar purtătoarea de cuvânt al Partidului Șor nu a venit, cu un comentariu.

Oleg Budza a deținut funcția de vicepreședinte al Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova în anii 2007-2009, iar din 2009 până în prezent funcția de  preşedinte a Confederaţiei Naţionale a Sindicatelor din Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram