Război în Ucraina, ziua 171: Cinci morți în bombardamentul de la Donețk. Apelul autorităților din Energodar

politic

Verișorul unui deputat de la PP „Șor”, ales președinte al raionului Strășeni. „Este o provocare și o responsabilitate imensă”

02 ianuarie 2022, ora 14:02
Distribuie:

Raionul Strășeni are un nou președinte. În ultima zi din anul 2021, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Raional Strășeni, în această funcție a fost ales Viorel Jardan. Potrivit surselor tv8.md, acesta este verișorul deputatului Partidului Politic Șor, Petru Jardan. 

„Chiar dacă nu era momentul potrivit în ultima zi din 2021 și prima a noului an, țin să aduc mulțumiri consilierilor raionali Strășeni care au avut încredere și au susținut, în ciuda diverselor provocări și presiuni, candidatura mea la funcția de președinte pentru scurta cale care o avem de parcurs!!! Este o provocare și o responsabilitate imensă, dar căreia răspundem cu sinceritate că nu au greșit și timpul va demonstra ca nu să roșească pentru alegerea făcută!!! Un an nou plin de realizări, succese, sănătate și tot binele din lume pentru schimbarea comunităților locale!!!! Doamne ajută și persoane de încredere în preajmă tuturor!!!!”, a scris proaspătul președinte de rain pe pagina sa de Facebook. 

Viorel Jardan a făcut parte Partidul Democrat până în primăvara anului trecut. În prezent, nu face dintr-un partid politic. 

Din anul 2010, Jardan a condus clubul de fotbal ,,FC Codru'' Lozova, iar din 2011 este consilier local în satul de baștină - Lozova. În anul 2015 devine consilier în cadrul Consiliului Raional Strășeni. A exercitat funcția de director al Agenției de Dezvoltare Regională Centru pe o perioadă de 5 ani începând cu 2016.

Fostul președinte al raionului, Pavel Tamaciuc, a fost demis în data de 18 decembrie, după ce raportul de activitate al acestuia a fost evaluat negativ. Pavel Tamaciuc de la Platforma DA a fost ales în anul 2019 președinte al raionului Strășeni. Pentru el și-au dat votul colegii de la PPDA, consilierii de la PDM, cei de la Partidul Politic „Șor” și consilierii PSRM.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram